Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 19 januari 2023, 17:06

Wordt u ook burgerhulpverlener?

RIDDERKERK – Hoe sneller een AED wordt ingezet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. Daarom is het van levensbelang dat er genoeg burgerhulpverleners zijn.

We zijn hard op zoek naar vrijwilligers. Om een AED goed te kunnen bedienen, is het nodig dat u een cursus reanimeren met AED volgt. Er zijn in Ridderkerk 4 EHBO-verenigingen waar u terecht kunt.

Op de pagina AED’s in Ridderkerk kunt u zich aanmelden als vrijwilliger en staat een overzicht van alle AED’s in Ridderkerk.