Redactie — 1120 reactie(s) — ma 13 september 2021, 2:45

Wandelaar treft gewonde man aan in Nieuwerkerk aan den IJssel twee dagen na ongeval

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Een wandelaar die de hond aan het uitlaten was heeft zondagavond vlak voor middernacht ter hoogte van de parkeerplaats van het Hitlandbos aan de Groenendijk in Nieuwerkerk aan den IJssel een gewonde man aangetroffen. De politie meldde aanvankelijk een steekpartij, maar hiervan blijkt geen sprake te zijn.

Het gaat om de man van wie zijn auto in de nacht van donderdag op vrijdag op precies dezelfde plek in de Hollandsche IJssel werd aangetroffen. Van de bestuurder ontbrak op dat moment ieder spoor. De man was al twee dagen als vermist opgegeven voordat zijn auto te water raakte.

Ambulancepersoneel heeft de man naar het ziekenhuis gebracht, hij zal hier worden gecontroleerd omdat hij vermoedelijk al enkele dagen in het bos heeft verbleven.