Logo 112Ridderkerk

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 19 september 2022, 17:07

Vuurwagen aangetroffen in auto na melding geluidsoverlast

Laatst bijgewerkt: maandag 17:07 uur
ROTTERDAM – Na een melding van geluidsoverlast onder een viaduct op de Maeterlinckweg in Rotterdam Zuid troffen agenten zondagavond 18 september een groep van zo’n 20 mannen. Zij zorgden voor overlast en werden daarom gesommeerd te vertrekken.

Gezien hun merkbaar beschonken toestand mochten zij niet in de auto stappen. Dit deed een 31-jarige bestuurder uit Rotterdam toch, daarop werd hij gecontroleerd en aangehouden voor rijden onder invloed. Omdat hij zich niet kon legitimeren, werd zijn auto gecontroleerd, daarbij troffen agenten een vuurwapen aan.

De bijrijder en andere passagier waren ondertussen te voet vertrokken, na een korte zoekslag werden zij aangehouden op de Molièreweg middels een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachte. Het gaat om een 20- en 28-jarige Rotterdammer. De 28-jarige Rotterdammer bleek niet de juiste inzittende en is inmiddels heengezonden.

De auto en het vuurwapen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.