Logo 112Ridderkerk

Redactie misdaad 0 reactie(s) za 25 februari 2023, 16:01

Verdachte van dodelijke schietpartij bij winkelcentrum in Zwijndrecht opgepakt na wekenlange zoektocht

SCHIEDAM – De politie heeft zaterdagmiddag rond 12.30 in de omgeving van Kethelbrug in Schiedam de 49-jarige voortvluchtige man ook bekend als ‘Lucky’ aangehouden die wordt verdacht van moord en poging tot moord op twee vrouwen op 21 januari in Zwijndrecht.

Door een tip van een oplettende burger in combinatie met intensief recherchewerk, kon de verdachte door de Dienst Speciale Interventies (DSI) worden aangehouden. Hij is ingesloten. Op het moment van zijn aanhouding zat de verdachte alleen in een auto. Deze is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Schietincident

Zaterdagmiddag 21 januari overleed een 66-jarige Dordtse vrouw na een schietpartij bij winkelcentrum Walburg aan het Hof van Holland in Zwijndrecht. Een 38-jarige vrouw uit Rotterdam raakte zwaargewond.

Dank

Sindsdien is onvermoeid naar de verdachte gezocht waar hulp van publiek een grote rol speelde. Door het Openbaar Ministerie werd een beloning van 30.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidde tot de aanhouding.
Politie en OM danken iedereen voor het meedenken, delen van informatie en het uitkijken naar de verdachte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.