Logo 112Ridderkerk

Redactie inbraak 0 reactie(s) di 17 oktober 2023, 16:29

Twee verdachten op heterdaad aangehouden na woninginbraak

RIDDERKERK – Een oplettende buurman meldde rond 02.00 uur dat er werd ingebroken in een woning aan de Steur. Twee Ridderkerkers in de leeftijd van 26 en 18 jaar werden al snel aangehouden.

Agenten stelden na de melding direct een onderzoek in de directe omgeving aan. De twee inbrekers gingen er vandoor, waarna de 26-jarige man op de Rotterdamseweg in de armen van de twee agenten liep.

De 18-jarige sprong in een sloot en verdween enige tijd uit het zicht. De speurneus van de politiehond leidde het spoor uiteindelijk naar een tuin, eveneens aan de Rotterdamseweg, waar de verdachte zich schuil hield. Hij weigerde te luisteren naar de aanwijzingen. Toen de man zich nog steeds niet over wilde geven, werd de politiehond ingezet. Hierna werd de verdachte aangehouden. De politiehelikopter hielp bij de zoektocht en cirkelde geruime tijd boven Ridderkerk. Beide verdachte zijn ingesloten.

112 Ridderkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Ridderkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Ridderkerk. Alle 112 alarmeringen uit Ridderkerk kan je live volgen via 112 meldingen Ridderkerk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.