Logo 112Ridderkerk

Redactie overig 0 reactie(s) wo 02 maart 2022, 17:03

Postbezorger (42) overleden na zware mishandeling om pakketje

Laatst bijgewerkt: woensdag 17:03 uur
HOOGVLIET ROTTERDAM – Woensdagmorgen 2 maart heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt dat de 42-jarige PostNL-pakketbezorger die aan de Steurweg in Hoogvliet Rotterdam werd mishandeld, aan zijn verwondingen is overleden.

Op 21 februari ontstond onenigheid nadat de verdachte, een 29-jarige man uit Rotterdam, de pakketbezorger aan over zijn pakket. De bezorger liet de man weten, dat hij dat niet zomaar pakketten mag overhandigen en dat deze aan huis worden bezorgd. Uit het niets kreeg de bezorger van de man vervolgens klappen en viel op de grond. De bezorger wordt daarna met zijn hoofd tegen de grond geduwd en krijgt opnieuw flinke klappen. Het lukte de bezorger om overeind te komen, waarna hij naar zijn bestelbus liep. De bezorger kreeg toen een flinke trap van achteren tegen zijn hoofd aan, valt met zijn hoofd tegen de grond en krijgt opnieuw klappen waarna de bezorger met zijn hoofd hard op de stoeprand komt en buitenwesten geraakt.

De man zat onder het bloed en werd door omstanders tegengehouden en even later door de politie aangehouden. De pakketbezorger was er zeer ernstig aan toe en is samen met een trauma-arts met spoedtransport begeleid door politie overgebracht naar het Erasmus Ziekenhuis. Gisterenavond overleed de postbezorger in het ziekenhuis.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.