Logo 112Ridderkerk

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 08 december 2022, 17:43

Pop-upbus hulpdiensten in Centrum

RIDDERKERK – De pop-upbus van de Ridderkerkse hulpdiensten staat donderdag 15 december op het Koningsplein in Centrum.

Van 14.00 tot 16.00 uur kunt u in de bus terecht voor allerlei zaken: voor het doen van meldingen, vragen naar preventietips of gewoon voor een praatje. Politie, brandweer en Buurtpreventie zijn aanwezig, net als de Boa’s.

Donkere dagen

Er is speciale aandacht voor de donkere dagen, want dan neemt de kans op inbraak helaas toe, net als tijdens de feestdagen. Is uw woning goed beveiligd? U krijgt praktische tips om inbraak te voorkomen. Vooruitlopend op de jaarwisseling worden er ook alvast vuurwerkbrillen uitgedeeld.

Loop binnen

Deze bus is in het leven geroepen zodat de hulpdiensten zichtbaarder zijn in alle wijken van de gemeente. Door op deze manier spreekuur te houden, midden tussen de mensen, hopen de wijkagenten en de handhavers meer mensen te spreken. Dus loop vooral even binnen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.