Logo 112Ridderkerk

Redactie lokaal 0 reactie(s) vr 28 januari 2022, 17:42

Polsbandjes voor bezoekers van de Rotterdamse horeca

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17:42 uur
ROTTERDAM – De horeca is weer open. Iedere bezoeker moet een coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs laten zien. Om het makkelijker te maken voor de horeca en de bezoekers deelt de gemeente op vrijdag en zaterdag polsbandjes uit aan bezoekers.

Bezoekers van de Rotterdamse horeca kunnen bij afhaalposten een polsbandje ophalen. Ook krijgen ze een gekleurde stempel op de hand. Voor toegang tot de horeca is zowel het polsbandje als de stempel nodig. Wanneer aan het bandje of de stempel wordt getwijfeld moet de ondernemer zelf de QR-code alsnog controleren. Het polsbandje is één dag geldig, heeft een kleur en er staat een datum op.

Afhaalposten
Bezoekers moeten een mondkapje op als zij zich in een horecagelegenheid verplaatsen, daarom ontvangen zij ook een mondkapje bij de afhaalpost. De afhaalposten voor het polsbandje, de stempel en het mondkapje zijn er op vrijdag en zaterdag van 15.00 – 21.00 uur.

Zij staan op deze locaties:

  • Stadhuisplein
  • Witte de Withstraat
  • Oude Haven
  • Meent
  • Ook zijn er twee mobiele posten die de afhaalposten op verschillende locaties ondersteunen op piekmomenten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.