Logo 112Ridderkerk

Redactie regio 0 reactie(s) ma 20 februari 2023, 14:48

Politiemedewerker eenheid Rotterdam ontslagen na misdragen tijdens teamuitje

ROTTERDAM – Vorige week is aan een 32-jarige agent van het basisteam Nissewaard ontslag uitgereikt wegens ernstig plichtsverzuim. Uit onderzoek door het team Veiligheid, Integriteit en Klachten kwam naar voren dat de agent zich had misdragen tijdens een teamuitje en hier niet transparant over verklaarde.

Naar aanleiding van een melding van ongepast gedrag en een daaruit voortvloeiende aangifte werd onderzoek verricht.

Op basis van de uitkomsten van het disciplinaire onderzoek is onlangs besloten de agent te ontslaan. Het ongepaste gedrag van de agent en het niet transparant verklaren is aangemerkt als ernstig plichtsverzuim.

Gedurende het onderzoek heeft de agent niet meer gewerkt. Met het uitreiken van het voornemen en het verstrijken van de bezwaartermijn is het ontslag definitief. De collega’s van het basisteam zijn reeds geïnformeerd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.