Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 juni 2021, 19:20

Bedrijfspand in Ridderkerk door burgemeester gesloten uit vrees voor voortzetting van criminele activiteiten

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

RIDDERKERK – Een bedrijfspand aan de Kievitsweg in Ridderkerk is voor de duur van zes maanden tot 3 december 2021 gesloten. Dat is gebeurd op basis van vrees voor voortzetting van criminele activiteiten vanuit het pand. Ook gaf de gebruiker van het pand gelegenheid tot samenkomst van personen die in verband worden gebracht met zware criminaliteit. Deze omstandigheden veroorzaken een ernstig gevaar voor de openbare orde en de woon- en leefomgeving rond het bedrijfspand waardoor de burgemeester tot dit besluit op grond van artikel 2.79A van de APV is gekomen.

Ziet u zaken die volgens u niet kloppen? Meld deze dan bij uw gemeente, wijkagent (via politie.nl) of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.