Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 mei 2021, 17:42

Wie herkent deze mannen?

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – Op 12 april raakte een 18-jarige man levensgevaarlijk gewond bij een steekincident in Rotterdam. Het gebeurde rond 18.00 uur tijdens een vechtpartij op het Berlagepad tussen twee groepen jongeren. De politie heeft de verdachten van deze vechtpartij in beeld. Wie herkent ze?

Op maandag 12 april 2021 ging het 18-jarige slachtoffer met twee vrienden met de trein vanuit Amersfoort richting Rotterdam. Via social media was er onenigheid ontstaan met mensen uit Rotterdam. Eenmaal aangekomen op treinstation Rotterdam Alexander, liep het drietal in de richting van metrostation Oosterflank.

Confrontatie
Nog voor hun aankomst bij metrostation Oosterflank, verzamelde een grote groep jongens zich op het metroperron. Omstreeks 18.00 uur ontstond er een confrontatie tussen het drietal en de groep. Wat de aanleiding van deze confrontatie is, wordt nog door de politie onderzocht.

Gestoken
Deze confrontatie leidde uiteindelijk tot een vechtpartij ter hoogte van het Berlagepad in Rotterdam, waarbij het slachtoffer met een mes in zijn zij werd gestoken. Het slachtoffer is hierop weggerend en zakte ongeveer 400 meter verderop in elkaar aan de Rinze Koopmanstraat in Rotterdam. Uiteindelijk bleek in het ziekenhuis dat hij levensgevaarlijk gewond was geraakt.

Geblurd
Van een aantal verdachten is de identiteit bekend. De politie is nog op zoek naar de identiteit van de volgende verdachten die betrokken zijn geweest bij de steekpartij cq openlijke geweldpleging van maandag 12 april 2021. Deze foto’s zijn in eerste instantie geblurd getoond, maar dat heeft tot op heden nog geen herkenning opgeleverd. Daarom worden nu de foto’s herkenbaar getoond.

Herkent u (één van de) mannen?
Neem dan alstublieft contact met ons op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld alstublieft het nummer van de verdachte bij uw tip. Op volgorde van boven naar beneden getoond, zijn dit:
Verdachte nummer 24, verdachte nummer 5, verdachte nummer 13, verdachte nummer 18 en verdachte nummer 22

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.