Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 mei 2021, 16:00

Traumahelikopter landt in Ridderkerk voor incident aan de Willemstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:29 uur

RIDDERKERK – Vrijdagmiddag 14 mei rond 14.30 uur heeft een incident op straat plaatsgevonden aan de Willemstraat in Ridderkerk.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder de brandweer en een traumahelikopter. Door het incident raakte een vrouw rond de zeventig jaar gewond, het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel en is onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar het ziekenhuis.

Gedurende het incident was de straat tijdelijk afgesloten. Het incident trok veel bekijks van omwonenden. Onduidelijk is nog wat er exact heeft plaatsgevonden.

112 Ridderkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Ridderkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Ridderkerk. Alle 112 alarmeringen uit Ridderkerk kan je live volgen via 112 meldingen Ridderkerk.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.