Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) di 11 mei 2021, 22:21

Gat in romp na aanvaring tussen twee schepen in Barendrecht

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:29 uur

BARENDRECHT – Dinsdagavond 11 mei rond 19.20 uur zijn twee schepen in aanvaring gekomen op de Oude Maas bij Barendrecht.

Het 110 meter lange binnenvaartschip “Bacchus” was in aanvaring gekomen met het 100 meter lange schip de “Nordersand”. De aanvaring vond plaats op de Oude Maas ter hoogte van Barendrecht. Bij de Nordersand is een flink gat ontstaan in de romp van het schip. Rijkswaterstaat is met meerdere boten aanwezig. Om vanaf de kant bij de boten te komen is werd de brandweer ingezet om een toegangshek open te knippen.

Over de oorzaak van de aanvaring is nog niks bekend. De Bacchus is doorgevaren naar een bouwdock voor inspectie.

112 Barendrecht

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Barendrecht lees je in onze categorie 112 Nieuws Barendrecht. Alle 112 alarmeringen uit Barendrecht kan je live volgen via 112 meldingen Barendrecht.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.