Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 april 2021, 15:06

Slaapkamer compleet verwoest door uitslaande brand in Ridderkerk

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:29 uur

RIDDERKERK – Woensdagmorgen 7 april rond 10.25 uur is brand ontstaan in een slaapkamer van een woning aan de Jasmijnstraat in Ridderkerk.

De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand weten te blussen. Twee personen zijn door een ambulancemedewerker gecontroleerd op rookinhalatie. De naastgelegen woningen zijn ontruimd geweest. De bewoners werden in een school tegenover het pand opgevangen.

Hoe de brand was ontstaan is nog niet duidelijk. Stichting Salvage zal de getroffen bewoners bijstaan en ondersteunen bij de afhandeling van de schade

112 Ridderkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ridderkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Ridderkerk. Alle 112 alarmeringen uit Ridderkerk kan je live volgen via 112 meldingen Ridderkerk.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.