Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2020, 22:02

Gewonden bij grote brand in seniorencomplex Capelle aan den IJssel

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Woensdagavond 25 november rond 20.55 uur is een grote brand uitgebroken in een wooncomplex aan de Sint Helenabaai in Capelle aan den IJssel.

De brand werd al snel opgeschaald waarop meerdere eenheden werden ingezet om het vuur te blussen. In het pand zitten een aantal seniorenwoningen gevestigd. Twee personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen is zwaargewond geraakt. Nog eens twee bewoners zijn ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Een hond heeft de brand niet overleefd. Hulpverleners hebben nog geprobeerd het dier te reanimeren. Dat heeft helaas niet mogen baten.

70 tot 80 personen werden in de centrale hal van het gebouw opgevangen. Ook is een bus ingezet van een vervoersbedrijf om bewoners eventueel naar een andere locatie te brengen. In het gebouw hangt nog veel rook. Het gebouw zal door de brandweer worden geventileerd.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

112 Capelle aan den IJssel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Capelle aan den IJssel lees je in onze categorie 112 Nieuws Capelle aan den IJssel. Alle 112 alarmeringen uit Capelle aan den IJssel kan je live volgen via 112 meldingen Capelle aan den IJssel.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.