Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 september 2020, 18:25

Kinderfiets langs sloot zorgt voor grote uitruk hulpdiensten

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Diverse hulpdiensten zijn maandagmiddag omstreeks 17.30 uur opgeroepen om een sloot nabij het Golfbaanpad in Capelle aan den IJssel te doorzoeken. Langs een boom was een verlaten kinderfiets aangetroffen en voor de zekerheid werden er duikers ingezet om de sloot te doorzoeken of er een kind in was gevallen.

De brandweer heeft met twee duikers in het water gezocht, niet veel later kwam er een vrouw aangelopen die verklaarde dat de fiets van haar dochter was. De fiets had een lekke band gekregen en het was te zwaar om hem verder mee te nemen. Ze bracht het kind naar huis en wilde de fiets gaan ophalen, toen ze aankwam stonden al hulpdiensten er al. De fiets is meegenomen en ze is met een goed verhaal naar huis gegaan.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.