Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 september 2020, 17:38

Man overleden na val door dak van supermarkt Albert Heijn in Krimpen aan den IJssel

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:33 uur

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Vrijdagmiddag 11 september rond 14.40 uur is een man vanaf een flatgebouw gevallen en vervolgens door het dak van supermarkt Albert Heijn aan de Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel. De man kwam daarbij om het leven.

De politie heeft onderzoek gedaan en gaat er vanuit dat de man zelf van de flatgebouw is gesprongen. Voor de mensen die in de supermarkt boodschappen aan het doen waren, wordt slachtofferhulp aangeboden.

Vragen of gedachten over zelfdoding? Bel 113 of gratis 0800-0113, of ga naar www.113.nl.

112 Krimpen aan den IJssel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Krimpen aan den IJssel lees je in onze categorie 112 Nieuws Krimpen aan den IJssel. Alle 112 alarmeringen uit Krimpen aan den IJssel kan je live volgen via 112 meldingen Krimpen aan den IJssel.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.