Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 juli 2020, 16:49

Oplettende winkelier in Ridderkerk ziet jongen met vuurwapen en belt politie

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

RIDDERKERK – Politie agenten hebben dinsdagmiddag een 14 jarige jongen aangehouden omdat hij een vuurwapen bij zich zou hebben. Het bleek om een balletjespistool te gaan.

Oplettende winkelier
Een oplettende winkelier van winkelcentrum de Ridderhof zag om ongeveer 13.30 uur twee jongens lopen waarvan er één een vuurwapen bij zich had. Verschillende politie-eenheden gingen naar het winkelcentrum, wat helemaal werd doorzocht. Er werd een signalement doorgegeven zodat ook in de omgeving naar de jongens kon worden gezocht.

BTGV
Op de Geerlaan werd een jongeman gezien die aan het signalement voldeed. Hij werd door middel van een speciale procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) aangehouden. Hij bleek een balletjespistool bij zich te hebben.

Daarmee heeft de jongen een enorm risico gelopen omdat het pistool niet van echt te onderscheiden was en daadwerkelijk voor een echt vuurwapen kon worden aangezien. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.