Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 maart 2020, 23:10

Man zwaargewond aan hoofd bij vechtpartij in Rotterdam

Laatste update: 23 aug 2021 17:36 uur

ROTTERDAM – Bij een vechtpartij zondagavond in Rotterdam-Zuid zijn een 20-jarige man en een 17-jarige jongen gewond geraakt. Beide slachtoffers, van wie één zwaar gewond, moesten naar het ziekenhuis om zich aan hun verwondingen te laten behandelen.

De vechtpartij, waar volgens omstanders verschillende mensen bij betrokken waren, werd omstreeks 22.00 uur bij de politie gemeld en deed zich voor in de omgeving van de Groenezoom. Eenmaal daar aangekomen was de vechtpartij voorbij en trof de politie het 17-jarige slachtoffer zwaargewond aan op de Groenezoom. Even later werd het tweede slachtoffer op de Lede aangetroffen.

Wat de precieze aanleiding voor de vechtpartij was en wat er precies is gebeurd, wordt nog nader onderzocht. Gezien het tijdstip is er zondagavond geen buurtonderzoek gedaan. Dit gebeurt uiteraard alsnog en er wordt nagegaan of buren of andere getuigen beschikken over camerabeelden.

Informatie of camerabeelden?
Heeft u iets gezien in de avonduren van zondag 15 maart in de omgeving van de Groenezoom. Beschikt u over camerabeelden? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons