Redactie 112 0 reactie(s) do 05 maart 2020, 17:36

Twee 16-jarige jongens opgepakt voor steekpartij nabij metrostation Graskruid

Laatste update: 23 aug 2021 17:36 uur

ROTTERDAM – De politie hield woensdagmorgen twee 16-jarige jongens aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op 24 februari nabij metrostation Graskruid. Een 18- jongen uit Rotterdam en een 17-jarige jongen Nieuwerkerk aan den IJssel raakten daarbij gewond.

Steekwonden
Die maandagavond belde één van de jongens het alarmnummer. Hij gaf aan dat hij in de omgeving van metrostation Graskruid in de bosjes lag met een steekwond. Hulpdiensten gingen naar de jongen op zoek. Intussen kwam een melding over een tweede slachtoffer binnen. Beide jongens hadden steekwonden, zijn in een ziekenhuis behandeld en herstellen inmiddels van hun verwondingen.

Informatie nog steeds welkom
De rol van het aangehouden tweetal wordt onderzocht en het onderzoek naar wat er precies gebeurd is, gaat onverminderd door. Daarbij is informatie nog steeds welkom. Heeft u nog niet met rechercheurs van district Rijnmond-Oost gesproken? Of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl .