Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 januari 2020, 18:37

Hulpdiensten rukken massaal uit voor brand op vijfde etage van wooncomplex in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Woensdag 29 januari is een woningbrand ontstaan aan de Grote Beer in Rotterdam. De brandweer heeft gelijk opgeschaald naar het sein ‘grote brand’.

De woningbrand woedt op de vijfde etage en gepaard gaan met flinke rookontwikkeling. De veiligheidsregio Rotterdam roept mensen op om hulpdiensten de ruimte te geven. Bewoners worden opgeroepen in de woning te blijven tot de brandweer bij u aankomt.

De eerste melding betrof een mogelijke gasmelding. Enkele minuten later werd er een woningbrand gemeld die gelijk werd opgeschaald naar middelbrand. Een Mobiel Medisch Team (MMT) en OvD-G zijn eveneens opgeroepen.

Bij de brand is één persoon gewond geraakt. Volgens 112 Alarmeringen Rotterdam kwam de eerste melding om 17:35 uur binnen bij de alarmcentrale.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.