Redactie 112 0 reactie(s) do 23 januari 2020, 16:10

Woningen en kinderdagverblijf ontruimd na verhoogde concentraties koolmonoxide in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Donderdagmiddag 23 januari is een verhoogde concentraties koolmonoxide ontstaan, hierdoor zijn woningen en kinderdagverblijf aan de Hilledijk in Rotterdam ontruimd.

De brandweer verricht metingen. Vanwege het verhoogd concentraties werd de Hilledijk afgesloten voor al het verkeer. Verkeersregelaars zijn ingeschakeld om weggebruikers de juiste route te laten volgen.

Volgens de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond zijn er 36 woningen ontruimd. Ambulancepersoneel heeft zes mensen nagekeken. Daar zat één kind bij. Niemand hoeft naar het ziekenhuis.

Rond kwart voor drie werden de panden weer vrijgegeven. Waarschijnlijk werd de koolmonoxide veroorzaakt door werkzaamheden met een slijpschijf die op benzine werkt.

Volgens Alarmeringen Rotterdam kwam de eerste melding rond 12:30 uur binnen bij de hulpdiensten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.