Redactie 112 0 reactie(s) di 21 januari 2020, 18:35

Wie kan straks de klus eindelijk afmaken?

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Na een tip vond de politie donderdag 16 januari in een opslagplaats in Capelle aan den IJssel een opeenstapeling van (duur) gereedschap. Dit lijkt zelfs voor de meest fanatieke klusser wat teveel van het goede.. De politie heeft het vermoeden dat het van diefstal afkomstig zou kunnen zijn. Een 51-jarige Rotterdammer is aangehouden op verdenking van heling.

Als dit gereedschap, onder andere van het merk Hilti, inderdaad is gestolen, wil de politie het graag teruggeven aan de eigenaren. Ze hebben gezocht tussen de aangiftes maar kunnen niet alles plaatsen. Denk je dat jouw spullen hiertussen staan? En kun je dat aantonen met een aangifte of ander bewijs? Bel 0900-8844.

Update

De reacties van mensen die denken hun gereedschap te herkennen stromen vanuit het hele land binnen. Het gaat de politie veel tijd kosten om iedereen terug te bellen

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.