Redactie lokaal 0 reactie(s) di 07 januari 2020, 18:55

Meerderheid in Rotterdam voor verbod op vuurwerk

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – De Rotterdamse VVD wil dat vuurwerk afsteken in Rotterdam volledig verboden gaat worden. Daarmee is er voor het eerst een meerderheid in de Rotterdamse gemeenteraad voor een vuurwerkverbod.

Bij het vuurwerkverbod wordt geen onderscheid gemaakt in typen vuurwerk. De VVD in Rotterdam wil dat er op meerdere plekken in de stad professionele vuurwerkshows komen. Daarvoor moet veel geld worden vrijgemaakt.