Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 januari 2020, 5:04

Bentley crasht in Rotterdam na een wilde achtervolging

Laatste update: 23 aug 2021 17:37 uur

ROTTERDAM – Afgelopen nacht crashte deze Bentley na een wilde achtervolging. Agenten van politie Rotterdam Centrum zagen het voertuig rijden op de Maasboulevard. Deze bleek gestolen in Frankrijk en moest op verzoek van de Franse politie in beslag genomen worden. Na het stopteken ging het gas erop en ontstond er een achtervolging met snelheden boven de 100 kilometer per uur. Uiteindelijk konden agenten het voertuig klem rijden op het Middellandplein en ging de verdachte er te voet vandoor.

Hij kwam niet ver meer want na een valpartij kon hij worden aangehouden. Een gevalletje van de aanhouder wint. De verdachte had geen rijbewijs en een speekseltest gaf een verdenking van rijden onder invloed van drugs. Daarnaast zal er proces-verbaal worden opgemaakt voor de verkeersovertredingen, het verlaten van een plek van het ongeval en alle andere feiten.

In de wijk Coolhaven en Middelland heeft hij vermoedelijk ook schade gemaakt aan andere auto’s. Mocht u schade hebben dan kunt u zich melden bij de politie

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons