Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 december 2019, 16:42

Alphenaar lichtgewond bij schietpartij in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:37 uur

ROTTERDAM – In de vroege zaterdagochtend, rond 04.15, belden meerdere getuigen 112 omdat ze een schot hadden gehoord op de kruising van de Pleinweg en de Verschoorstraat. Agenten die er direct heengingen, troffen er een gewonde man. Hij was geraakt in zijn been. Volgens getuigen zou de mogelijke dader zijn weggerend in de richting van het Verschoorplein.

Volgens getuigen zou de verdachte een donkergetinte man zijn met een grijze joggingbroek, een zwarte jas en een capuchon over zijn hoofd. Het slachtoffer, een 24-jarige man uit Alphen aan den Rijn, is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hij mocht al snel weer naar huis.

Het onderzoeksteam is met hem en getuigen in gesprek om te achterhalen wat de aanleiding was voor het incident. Ook zijn er sporen veiliggesteld en wordt buurtonderzoek verricht. Heeft u camerabeelden waar mogelijk iets van het incident of de vluchtende verdachte te zien is en heeft u nog niet gesproken met de politie? Heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? De politie hoort het graag. Dat kan via 0900-8844 maar ook anoniem via M. 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.