Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 november 2019, 16:53

Wie tikte een motorrijder onderuit op de A29?

RIDDERKERK – Een motorrijder reed zaterdag 26 oktober over de A29 toen hij van achteren werd aangetikt. De motorrijder landde op de vangrail en brak beide ellenbogen, polsen en handen. De veroorzaker reed door. De politie doet onderzoek naar deze aanrijding en zoekt getuigen.

Rond half vijf ’s middags reed de motorrijder vanuit Barendrecht over de A29 richting Ridderkerk. De motorrijder wilde afslaan richting de A15 richting Ridderkerk toen hij van achteren werd aangetikt. Getuigen vertelden de politie dat de veroorzaker in een zwarte auto reed. Deze zwarte auto reed na het ongeluk door. De politie is op zoek naar de identiteit van de bestuurder en hoopt dat er meer getuigen zijn die hierbij kunnen helpen.

Heeft u het ongeluk zien gebeuren maar hierover nog geen contact gehad met de politie of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Dan vragen wij u te bellen met 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000 of laat uw informatie achter op www.meldmisdaadanoniem.nl.