Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 oktober 2019, 17:49

Man neergestoken bij woningoverval in Hoogvliet

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

HOOGVLIET – Bij een overval op een woning aan de Abadanstraat in Hoogvliet is een 50-jarige man woensdagmorgen zwaar gewond geraakt. Hij werd neergestoken door de overvallers. De man is overgebracht naar het ziekenhuis; de daders zijn voortvluchtig. De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of meer informatie hebben.

Rond tien voor elf in de ochtend werd er aangebeld bij het adres aan de Abadanstraat, waarop de man open deed. Voor de deur stonden twee mannen, die om geld schreeuwden. Ze duwden het slachtoffer naar binnen en doorzochten het huis. Of ze iets buit hebben gemaakt, is onduidelijk. In de woning werd de man twee keer gestoken, waarna de daders het huis uit vluchtten. Het slachtoffer werd op straat bloedend en schreeuwend van de pijn gezien door buren, die 112 belden. De politiehelicopter heeft meegezocht naar de overvallers, maar zonder resultaat.

Heeft u informatie?
Het is onduidelijk of de daders het adres om specifieke redenen op het oog hadden, of dat de keuze voor deze woning pure willekeur is geweest. De politie kan dan ook alle hulp gebruiken in het achterhalen van de toedracht en het vinden van de daders. Heeft u iets gezien? Heeft u de daders zien wegrennen, of misschien juist in de buurt gezien voordat ze aanbelden? Of heeft u wellicht camerabeelden? Alle informatie is welkom. Bel met 0900-8844 of geef uw informatie anoniem door via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.