Redactie 112 0 reactie(s) do 26 september 2019, 17:26

Overvaller gezocht van snackbar in Ridderkerk

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

RIDDERKERK – Donderdag 8 augustus 2019 overviel een in het zwart geklede jongen een snackbar aan het Dillenburgplein in Ridderkerk. De politie spreekt graag met getuigen.

De medewerkster was die avond even achterin de zaak en zag ineens een persoon in de deuropening staan die helemaal in het zwart was gekleed. Hij had een vuurwapen in zijn hand en kwam op de kassa aflopen. Hij eiste geld en richtte het vuurwapen op de verkoopster. De vrouw bleef gelukkig rustig en maakte de kassa open. De overvaller pakte het geld uit de la en rende de winkel uit. Vermoedelijk is hij op een fiets weggegaan.

Signalement:
De verdachte is blank en slank en droeg zwarte schoenen, zwarte broek, zwarte jas met capuchon en zwarte handschoenen. Hij is ongeveer 18 jaar en rond de 1.75 meter lang. En had een zwart vuurwapen bij zich. Volgens getuigen is hij op de fiets weggegaan en is hij voor de overval een paar keer langs de snackbar gefietst. Misschien is dat iemand opgevallen.

Vragen
Wie kent of herkent de verdachte of weet wie deze overval heeft gepleegd. De jongen is vermoedelijk voor de overval een paar keer langs de snackbar gefietst. Ook na de overval is hij op een fiets weggegaan. Misschien heeft iemand dat gezien. De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.