Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 juni 2019, 14:12

Jongen (15) in been gestoken op de Westerhof in Ridderkerk

Laatste update: 23 aug 2021 17:39 uur

RIDDERKERK – Een 15-jarige jongen is zondagmiddag in zijn been gestoken terwijl hij met wat vrienden zat te praten op de Westerhof in Ridderkerk. Aan het begin van de avond is in Ridderkerk een 16-jarige verdachte aangehouden.

Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar en hadden al ruzie. Zondag was het 15-jarige slachtoffer met zijn vrienden aan het ‘chillen’ op de Westerhof, toen even voor vijf uur ’s middags de 16-jarige verdachte op het slachtoffer af kwam lopen en hem aansprak. Na wat over en weer geduw stak de verdachte het slachtoffer in zijn been.

De verdachte ging er vandoor. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten hielden rond half zeven ’s avonds de verdachte aan in zijn huis in Ridderkerk.