Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 28 april 2019, 5:09

Stankklachten na brand in Botlekgebied

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:39 uur

BOTLEK – In de nacht van zaterdag op zondag 27 april is er brand uitgebroken bij een bedrijf aan de Montrealweg in het Botlekgebied bij Rotterdam. Er stond een silo in de brand met daarin pellets (geperst hout). De brand zou zijn overgeslagen naar een loods.

Vanuit Vlaardingen en Schiedam kwamen meerdere stankklachten. Er werd melding gemaakt van een houtrooklucht. De komende uren zal het bedrijf de pellets uit de loods rijden waardoor het geblust kan worden. De stankklachten in de omgeving van Vlaardingen en Schiedam kunnen aanhouden. De brandweer kreeg bij het bestrijden van de brand hulp van de havendienst. Zij waren ter plaatse met een blusboot.

112 Botlek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Botlek lees je in onze categorie 112 Nieuws Botlek. Alle 112 alarmeringen uit Botlek kan je live volgen via 112 meldingen Botlek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.