Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 maart 2019, 19:09

Politie handen vol aan uitgaanspubliek Rotterdam-Centrum

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – De politie in Rotterdam-Centrum kijkt terug op een zeer drukke nacht. Er deden zich verschillende incidenten voor. Vierentwintig mensen werden aangehouden: onder meer voor verboden wapenbezit, zware mishandeling en openbare dronkenschap. Bij de aanhoudingen zijn onder andere een vuurwapen en een stroomstootwapen gevonden.

Eén van de slachtoffers, een twintigjarige vrouw uit Vlaardingen kreeg ruzie in een horecagelegenheid aan de Meent. Ze raakte ernstig gewond aan haar gezicht toen er een glas naar haar werd gegooid. Een twintigjarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel is aangehouden en zit nog vast. De politie doet onderzoek .

Vuurwapen onder achterbank
Politieagenten traden op bij een horecagelegenheid aan de Kruiskade. Er was onenigheid ontstaan tussen een groep mannen. De ruzie had zich van binnen naar buiten verplaatst en omdat het vermoeden bestond dat één van de mannen in het bezit was van een vuurwapen, werd de auto waarin ze wilden wegrijden doorzocht. De bestuurder en twee inzittenden werden gefouilleerd. Onder de achterbank vond de politie een vuurwapen . Het drietal, een man van 24, 23 en 28 jaar uit Oud-Gastel en Zwijndrecht zijn aangehouden en zitten nog vast.

Stroomstootwapen op de meent
Er ontstond tevens onenigheid tussen automobilisten op de Meent. Surveillerende agenten kregen een melding dat een van de bestuurders in het bezit zou zijn van een pistool. De auto werd aan de kant gezet en de bestuurder werd gefouilleerd. Van een vuurwapen was geen sprake, maar de politie trof in de auto wel een stroomstootwapen aan. Een 28-jarige man uit Alphen aan de Rijn is aangehouden.

Man in de boeien geslagen op het Stadhuisplein
Een 25-jarige man maakte het in een horecagelegenheid aan het Stadhuisplein te bont en werd buitengezet. Hij was onder invloed en zorgde voor overlast. De politie was er snel bij en fouilleerde de man omdat het vermoeden bestond dat hij een mes bij zich had. Het bleek om een vlindermes te gaan. De man is aangehouden en zit nog vast.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.