Redactie 112 0 reactie(s) ma 11 maart 2019, 22:44

Vrachtwagen schiet vanaf de A16 bij Rotterdam en neemt een personenauto mee

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – Op maandagavond 11 maart zijn de hulpdiensten even voor 22:00 uur massaal opgeroepen voor een ongeval met een tankwagen nabij het Texaco tankstation aan de Jacques Dutilhweg in Rotterdam.

Er werd al snel opgeschaald naar ‘grote hulpverlening’ en GRIP 1′. De vrachtwagen is vanaf de afrit van de A16 doorgeschoten via een sloot op het terrein van het Texaco tankstation tot stilstand gekomen. Daarbij heeft de vrachtwagen een personenauto vanaf de A16 meegenomen. Deze zou volgens de brandweer onder de vrachtwagen liggen. Hoe het met deze bestuurder is is nog onduidelijk. De vrachtwagenchauffeur is door de brandweer bevrijdt en naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrachtwagen vervoerde een gevaarlijke stof. De tank van de vrachtwagen is niet lek geraakt tijdens het ongeval.

Update

De chauffeur van de tankwagen is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Eén persoon is overleden, het betreft een 21 jarige man uit Rotterdam.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.