Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 januari 2019, 22:45

Mogelijk brokstukken aangetroffen van vermist vliegtuig Franse voetballer

Laatst bijgewerkt: maandag 17:41 uur

ROTTERDAM – De hulpdiensten zijn woensdagavond een zoekactie gestart op de Maasvlakte nadat daar brokstukken zijn aangetroffen. Het is niet uitgesloten dat het hier gaat om brokstukken van het vermiste vliegtuig waarin voetballer Sala zat, die vorige week van de radar verdween toen deze op weg was van Nantes (Frankrijk) naar Cardiff (Engeland). Onder andere de Kustwacht en het droneteam van de brandweer zijn ter plaatse.

De hulpdiensten konden nog niet met zekerheid zeggen dat het daadwerkelijk brokstukken van een, of het, vliegtuig is. Dat zal de komende uren en morgen verder worden onderzocht. Eerder vandaag werden ook al 2 kussens gevonden op een Frans strand die in verband worden gebracht met het betreffende vliegtuig.

UPDATE

De landelijke eenheid meldt zojuist op Twitter dat de gisteren gevonden brokstukken niet van een vermiste vliegtuig is. Zij sluiten het onderzoek hierbij af.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.