Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 januari 2019, 16:56

Enorme hoeveelheid joints in woning aan de Beukelsdijk

Laatste update: 23 aug 2021 17:41 uur

ROTTERDAM – De politie heeft een voorraad drugs gevonden, opgeslagen in een woning aan de Beukelsdijk. Buiten hielden agenten een 30-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel aan die net uit het pand kwam. De vondst en aanhouding gebeurden op dinsdagmorgen.

Bij de politie kwam een tip binnen over het pand. Binnen zou drugs opgeslagen liggen. Agenten gingen kijken op de Beukelsdijk en zagen de verdachte het pand verlaten. Bij controle van de man bleek dat hij wat joints en hennep bij zich had. In de woning vonden agenten nog veel meer drugs, namelijk ruim 23 kilo.

Enorme hoeveelheid joints
Het ging daarbij over hasj, hennep en een enorme hoeveelheid voorgedraaide joints. Dat waren er ongeveer 12.000. De politie nam alles in beslag en nam de 30-jarige man mee naar het bureau. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de verdachte bij de gevonden drugs.