Redactie 112 0 reactie(s) za 01 december 2018, 16:53

20 rechercheurs onderzoeken dood bewoonster Luntershoek Rotterdam

Laatste update: 23 aug 2021 17:42 uur

ROTTERDAM – De politie heeft onder leiding van het Openbaar Ministerie een team van 20 rechercheurs ingezet om de dood van een 29-jarige vrouw uit Rotterdam te onderzoeken. Op vrijdagochtend 30 november werd het slachtoffer onder verdachte omstandigheden aangetroffen in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Charlois. Forensische experts onderzoeken dit weekend de woning van het slachtoffer, camerabeelden worden bekeken en rechercheurs doen buurtonderzoek.

Hulp is welkom
De politie kan uw hulp goed gebruiken. Zo wil het onderzoeksteam weten hoe de vrouw haar laatste dagen heeft doorgebracht en met wie ze contact had. De politie komt met name graag in contact met mensen die de laatste dagen iets verdachts hebben gezien in de Luntershoek. Maar ook andere informatie die verder kan helpen in het onderzoek, zoals bijvoorbeeld camerabeelden, is zeer welkom.

Bel de politie
Getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt uw informatie ook mailen naar: [email protected].

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons