Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 november 2018, 17:43

Verdachten overval Hendrik Ido Ambacht al snel aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:42 uur

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Nog geen tweeënhalf uur na de overval zijn twee verdachten voor dit feit aangehouden. Zij worden verhoord en hun rol zal worden onderzocht.

Overval
Donderdagochtend, om ongeveer 11.15 uur werd een kringloopwinkel aan de Brederodehof in Hendrik Ido Ambacht overvallen door een man met een mes. Op dat moment waren personeel en zo’n acht klanten in de winkel aanwezig.

Vlucht
De overvaller had een mes in zijn handen en net zo snel als hij binnen kwam, ging hij er zonder buit ook weer vandoor, de aanwezige klanten zeer aangedaan, maar gelukkig niet gewond achterlatend. Hij vluchtte te voet richting Dorpsstraat en daarna in de richting van de Graaf Willemlaan. Daar stapte hij in een auto.

Aanhouding
De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in en zorgde voor slachtofferhulp voor de klanten en het personeel van de winkel.

In de directe omgeving van de winkel werd het mes gevonden waar de overval mogelijk mee werd gepleegd. Dat is door de Forensische Opsporing veilig gesteld. Korte tijd later werd ook de auto gevonden en zijn er twee verdachten aangehouden.

112 Hendrik-Ido-Ambacht

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hendrik-Ido-Ambacht lees je in onze categorie 112 Nieuws Hendrik-Ido-Ambacht. Alle 112 alarmeringen uit Hendrik-Ido-Ambacht kan je live volgen via 112 meldingen Hendrik-Ido-Ambacht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.