Redactie 112 0 reactie(s) zo 28 oktober 2018, 21:59

Dode bij schietpartij in Katendrecht Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:42 uur

ROTTERDAM – De politie kreeg zondagavond 28 oktober meldingen over meerdere gehoorde schoten in de omgeving van de Rechthuislaan in de wijk Katendrecht in Rotterdam. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Het slachtoffer, een 32-jarige Rotterdammer, van het schietincident is overleden. Eén persoon is aangehouden, onderzocht wordt of hij daadwerkelijk bij het schieten betrokken was.

Er is een grootscheepse zoekactie gaande naar andere verdachten. Meerdere ambulances zijn ter plaatse.

Update

De eerder aangehouden persoon bleek niks met het schietincident te maken te hebben en is weer vrijgelaten. Forensische opsporing is druk bezig met veilig stellen van sporen van het schietincident. De schutter is waarschijnlijk ontkomen achterop een scooter. Op de Schulpweg is later een brandende scooter gevonden. Of dit verband houdt, wordt onderzocht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.