Redactie 112 0 reactie(s) di 16 oktober 2018, 16:25

Verkeerschaos op de A15 na ernstig ongeval bij Hoogvliet

Laatste update: 23 aug 2021 17:42 uur

HOOGVLIET – Op dinsdag 16 oktober heeft er omstreeks kwart voor elf in de morgen een ongeval voorgedaan op de A15 ter hoogte van Hoogvliet. Een traumahelikopter is op de snelweg geland.

De snelweg was vanwege het ongeval tussen Ridderkerk en Oostvoorne afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. Het betreft een ongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen. De bestuurder van de personenauto is uit het voertuig bevrijd en werd met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek ter plaatse.

UPDATE: Een drone-team van de brandweer is ter plaatse om overzichtsbeelden te maken van het ongeluk. Vanwege het ongeval was sprake van een enorme verkeerschaos in de omgeving van de A15. In de Beneluxtunnel (A4), in Hoogvliet en de A15 zelf loopt volledig vast.