Redactie 112 0 reactie(s) zo 14 oktober 2018, 17:24

Getuigen gezocht woningoverval Molenleede Barendrecht

Laatst bijgewerkt: maandag 17:42 uur

BARENDRECHT – In de nacht van zaterdag op zondag werd een woning overvallen aan de Molenleede in Barendrecht. De politie is op zoek naar getuigen.

Zaterdagnacht werd een woning aan de Molenleede in Barendrecht overvallen door twee mannen. In de woning waren op dat moment een 15-jarige bewoner en twee vrienden aanwezig. Onder bedreiging van wapens en met toepassing van geweld werden de aanwezigen gedwongen om persoonlijke eigendommen af te staan. Een van de slachtoffers raakte daarbij lichtgewond en moest ter controle naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het exacte verloop van de zaak.

Getuigen gezocht
Bent u getuige geweest van de overval aan de Molenleede in Barendrecht? Of heeft u meer informatie? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.