Redactie 112 0 reactie(s) vr 31 augustus 2018, 17:13

Gestolen fietsen zoeken eigenaar

Laatst bijgewerkt: maandag 17:43 uur

ROTTERDAM – Een fietsendief keek donderdagmiddag raar op toen niet de koper van een gestolen fiets, maar agenten voor zijn deur stonden. Die hielden de 47-jarige Rotterdammer aan en herenigden de dure fiets met de eigenaar. In een huis aan de Van Malsenstraat vonden agenten nog meer gestolen fietsen waarvan de eigenaar wordt gezocht.

De eigenaar herkende zijn gestolen fiets op Markplaats. Hij deed aangifte van diefstal en maakte een afspraak voor de ‘koop’. Niet hij, maar de politie stond vervolgens aan de deur van de verdachte. Toen deze de gestolen fiets liet zien, werd hij aangehouden op verdenking van heling. En daar bleef het niet bij. Verder onderzoek leidde naar een huis aan de Van Malsenstraat, waar nog eens acht dure rijwielen stonden.

Vragen
Van drie van de negen aangetroffen fietsen is de eigenaar achterhaald. Van zes nog niet. Het zijn fietsen die door hun opvallende uiterlijk makkelijk herkenbaar zijn. Herkent u uw eigendom of weet u van wie één van de getoonde fietsen is? Bel dan 0900-8844 en vraag naar Team ‘Veel Voorkomende Criminaliteit’ van basisteam-centrum.

Doe altijd aangifte van fietsendiefstal. Dat kan online via politie.nl, telefonisch via 0900-8844, of op een politiebureau. Alleen bij aangifte wordt uw fiets opgenomen in een fietsdiefstalregister. Hoe meer aangiftes, hoe onaantrekkelijker stelen en doorverkopen van fietsen wordt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.