Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 augustus 2018, 1:15

Forse schade bij aanrijding tussen goederentrein en vrachtwagen met huisvuil bij Moerdijk

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:43 uur

MOERDIJK – Woensdagavond 15 augustus heeft er op een spoorovergang aan de Orionweg in de Moerdijk een aanrijding plaats gevonden tussen een goederentrein en een vrachtwagen. De aanrijding gebeurde rond 23:30 uur.

Wonder boven wonder is niemand gewond geraakt. Eén van de machinisten van de trein kon op tijd wegspringen om aan ernstig letsel te ontkomen. ProRail is met spoed ter plaatse gekomen. De aanhanger waar een container op stond is fors beschadigd en kan total-loss verklaard worden. Een ander haakarmvoertuig is ter plaatse gekomen om de container mee te nemen. ProRail handelt gezien er geen persoonlijke letsels zijn, het incident af als materiële schade.

112 Moerdijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Moerdijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Moerdijk. Alle 112 alarmeringen uit Moerdijk kan je live volgen via 112 meldingen Moerdijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.