Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 augustus 2018, 17:57

Man vermist vanuit GGZ Delfland in Schiedam

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHIEDAM – Vanuit GGZ Delfland in Schiedam is de man op onderstaande foto’s vermist.

Signalement

Blanke man, 33 jaar oud, 180-185 lang, normaal postuur, kort bruin haar, tattoo’s op rechter onderarm. Hij draagt nu een blauw t-shirt met korte mouwen, 3/4 blauwe spijkerbroek. Hij rijdt mogelijk op een blauwe damesfiets van het merk Peugeot.

Mogelijk is de man onderweg naar Rotterdam Centraal station, Rotterdam Alexander, of Krimpen aan den IJssel.

Bij aantreffen contact met de politie op 0900-8844.