Redactie 112 0 reactie(s) di 07 augustus 2018, 20:56

Gewapende overval op boekhandel Ridderkerk in Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: maandag 17:43 uur

RIDDERKERK – Bij boekhandel Sanders in winkelcentrum De Werf slaat op maandag 12 februari 2018 een overvaller toe met een niet-alledaags wapen. In zijn hand houdt hij een voorwerp, mogelijk een stuk plastic of een stuk glas van een kapotte fles.

De man vraagt rond 12.45 uur eerst bij de kassa of zijn chocoladereep ingepakt kan worden. Wanneer de medewerker inpakpapier pakt, staat de overvaller ineens gewapend naast hem achter de kassa.

Kassalade
Het vreemde wapen is zo bedreigend dat de medewerker de kassalade opent. De overvaller maakt vervolgens de inhoud buit en rent er vandoor in de richting van de Noordstraat.

Bewakingsbeelden Kruidvat
De man is een kwartier eerder gezien bij het naastgelegen Kruidvat-filiaal. Hij is daar vastgelegd op bewakingsbeelden. Aan de hand van die beelden lijkt het erop dat de man bij het Kruidvat ook al wilde toeslaan.

Zijn opvallende rode pet van het merk LaCoste is een dag later op de Rijnsingel teruggevonden door een getuige.

Heb je een idee wie de man op de bewakingsbeelden is, deel je informatie dan met de politie op 0800-6070. Wil je anoniem blijven, bel dan 0800-7000.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.