Redactie lokaal 0 reactie(s) vr 11 mei 2018, 18:59

Zeehavenpolitie Rotterdam vind zak met daarin een dode hond

Laatst bijgewerkt: maandag 17:44 uur

ROTTERDAM – Vandaag kregen de zeehavenpolitie een melding van een voorwerp dat op het water dreef. Het bleek te gaan om een zak met stinkende inhoud. In deze zak zat namelijk een dode hond en de politie zal er alles aan doen om de eigenaar te achterhalen.

Update: Inmiddels weet de politie uit onderzoek dat de hond niet gechipt was. Ook is niet meer vast te stellen van welk ras en geslacht de hond was. Wel weten wij dat de hond verpakt was in een dubbele witte zak met een rood handvat dan wel lint. De hond is al langere tijd dood.

Heeft u meer informatie welke kan leiden naar de eigenaar van de hond, bel dan met 144 of 0900-8844.