Redactie 112 0 reactie(s) di 10 april 2018, 16:32

Politie waarschuwt voor onbekenden die namens Woonvisie cilindersloten vervangen

RIDDERKERK – In verschillende wijken van Ridderkerk wordt er melding gemaakt van personen die namens de Woonvisie cilindersloten komen vervangen. Deze personen werken absoluut niet bij Woonvisie dus wees alert! Mogelijk wordt er een sleutel achter gehouden waardoor men nadien eenvoudig de woning kan betreden.

Heeft men bij u de cilinder van de buitendeur vervangen of dit geprobeerd te vervangen, neem dan direct op met de politie en/of Woonvisie! Onder andere in de wijken West en in Slikkerveer is men aan de deur geweest.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Heeft u informatie, een signalement of bijvoorbeeld camerabeelden, dan hoort de politie het graag!