Redactie 112 0 reactie(s) do 22 februari 2018, 21:27

Vermist: 17-jarige Orlando Boldewijn

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Sinds zondag 18 februari 2018 wordt vanuit Rotterdam de 17-jarige Orlando Boldewijn vermist.

Orlando is op zondagavond van huis vertrokken. Kort voor middernacht liet hij weten onderweg naar huis te zijn, maar daar is hij niet aangekomen. Hij draagt een blauwe regenjas, een bordeauxrode broek en een gele haarband. Verder gebruikt hij blauwe contactlenzen.

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Naam: Orlando Boldewijn
Geboortedatum: 05-11-2000