Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 november 2017, 17:48

Drie verdachten aangehouden voor gewapende overval

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:47 uur

ROTTERDAM – Politieagenten hielden in de vroege ochtend van dinsdag 28 november op drie verschillende locaties in Rotterdam drie verdachten aan voor een gewapende overval die plaatsvond op 13 juli in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Een bedrijf dat handelt in gebruikte vrachtwagens en onderdelen werd die dag overvallen, met een 74-jarige man als slachtoffer. De daders maakten toen gebruik van een opvallende 3- wielige motorscooter. Eerder vroeg de politie aandacht voor deze overval en de gebruikte motorscooter in het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht en in het regionale opsporingsprogramma Team West. Na deze uitzendingen kwamen diverse tips binnen.

Aanhoudingen
In het onderzoek werden al eerder twee Rotterdammers, 21 en 24 jaar, aangehouden als verdachten van verduistering van de opvallende scooter. Zij werden na verhoor heengezonden, maar bleven verdachten in de zaak. Rechercheonderzoek leidde dinsdag 28 november tot de aanhouding van drie verdachten: een 23-jarige man en twee mannen van 24 jaar uit Rotterdam, waaronder de eerder aangehouden 24-jarige man. De verdachten zitten vast en de betrokkenheid van het drietal bij de overval wordt onderzocht.

112 Nieuwerkerk aan den IJssel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nieuwerkerk aan den IJssel lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuwerkerk aan den IJssel. Alle 112 alarmeringen uit Nieuwerkerk aan den IJssel kan je live volgen via 112 meldingen Nieuwerkerk aan den IJssel.

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk