Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 november 2017, 16:07

Vrouw springt hond achterna in het koude water

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:47 uur

RIDDERKERK – Zaterdag 18 november het is de gehele dag zeer rustig op de meldkamer van dierenambulance reo totdat rond 22:35 uur de telefoon gaat. Aan de telefoon is een mevrouw geheel in paniek haar hond is in het water terecht gekomen en komt niet meer boven snel wordt het adres genoteerd en de 6103 op pad gestuurd.

Binnen 8 minuten is de 6103 terplaatse en worden we door de eigenaar aangesproken de mevrouw bleek haar hond nog nagesprongen te zijn maar kreeg hem niet meer te pakken dus werd de vrouw met ISO deken in de 6103 gezet door de bemanning. Ook was er al een politiewagen ter plaatse die de brandweer en een ambulance liet komen want mevrouw bleek hartpatiënt te zijn en was onderkoeld. De bemanning is gelijk langs de oevers gaan zoeken naar de hond wat later werd overgenomen door het wateroppervlakte reddingsteam van de brandweer. Na bijna een halfuur zoeken werd eindelijk het diertje uit het water gehaald helaas kwam voor dit diertje alle hulp te laat. De eigenaresse mocht na behandeling door de ambulancedienst weer naar huis.

112 Ridderkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Ridderkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Ridderkerk. Alle 112 alarmeringen uit Ridderkerk kan je live volgen via 112 meldingen Ridderkerk.

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk