Logo 112Ridderkerk

Redactie 112 0 reactie(s) za 28 oktober 2017, 3:22

Politie helikopter helpt bij aanhouding inbreker Dolfijnpark

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:48 uur

RIDDERKERK – Vrijdagavond omstreeks 20:23 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een poging woning inbraak heterdaad aan het Dolfijnpark in Ridderkerk.

Daar dit de wijk tegenover het politie bureau betrof waren diverse eenheden zeer snel ter plaatse om de woonwijk op verschillende tactische plekken dicht te zetten. Na een korte achtervolging werd als snel de eerste verdachte aangehouden. Enige tijd later is met behulp van de politie helikopter ook een tweede verdachte aangehouden welke zich na een achtervolging had verstopt in de bossages.

112 Ridderkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Ridderkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Ridderkerk. Alle 112 alarmeringen uit Ridderkerk kan je live volgen via 112 meldingen Ridderkerk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.